Kako se registrirati?

registracija_1_new.png
Kliknite na link za prijavu
Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Korisnički račun“ u gornjem desnom kutu svake stranice.
Te potom unesite Vaš email i željenu lozinku i nakon toga kliknite na tipku “Registracija”. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka.

registracija_2_new.png
Upišite svoje osobne podatke i adrese
Nakon registracije i prijave, potrebno je unijeti osobne podatke koji se upisuju u polju „Adrese“. U slučaju da je adresa dostave drukčija od glavne adrese, adresu dostave je potrebno definirati u polju „Adresa za dostavu.“ Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

registracija_3_new.png
Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!
Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se Probe.hr zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupnje više od 3.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja te brzom i pouzdanom isporukom u cijeloj Hrvatskoj.

registracija_4_new.png
Istražite i ostale pogodnosti
Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.